Introductiecursus

Durf jij het aan?

Mystiek. Dynamisch. Eeuwenoud. Wij bieden je een introductiecursus in dit machtige spel aan. Verspreid over 5 avonden leren we je over verschillende aspecten waaronder hoekgevechten, leven en dood, dwangzetten en de kracht van vormen.

De kosten van de cursus bedragen € 100,- (scholieren en studenten € 50,-). Na afloop van de cursus kun je een test maken, en wanneer je slaagt speel je een heel jaar op de club mee zonder verdere contributie te hoeven betalen.

De cursus wordt gegeven op de woensdagavond, van 19.30 tot 21.00 uur. De cursus start op woensdag 5 oktober en duurt 5 avonden, dus tot 2 november.

De cursus wordt gegeven op onze vaste speellocatie, het DenksportCentrum Apeldoorn, Dubbelbeek 24, 7333 NJ Apeldoorn (dit is tussen het zwembad Malkenschoten en de kinderboerderij Malkenschoten, naast het sportcentrum).

Unieke mogelijkheid in 2017

Rob van Zeijst, meervoudig europees go kampioen en jarenlang professioneel go-leraar in Japan, is momenteel in Apeldoorn. We hebben Rob bereid gevonden de laatste cursusavond te geven.
Om zoveel mogelijk mensen de kans te geven deze unieke les bij te wonen, bieden we de cursus met 50% korting aan. Dus dit jaar kost de cursus € 50,- voor volwassenen en slechts € 25,- voor scholieren en studenten. (En nog steeds geldt: test gehaald? 1 jaar gratis lidmaatschap).

Je kunt je inschrijven met het formulier hieronder.
Heb je nog vragen, neem dan contact op per mail, via het adres go-cursus@xs4all.nl.